duminică, 17 iunie 2012

SUNT SLABA - CUM SA MA IMBRAC?

 Hainele potrivite sunt cele mai voluminoase, cu diverse aplicatii sau cusaturi asimetrice care dau volum ori cu imprimeuri care de asemenea, dau volum si forma corpului. 
 Silueta zvelta este caracterizata de o talie subtire, de sani si fund mici si de brate si picioare subtiri, ai nevoie de articole vestimentare cum sunt cele de mai jos:
 - sutiene cu push-up sau cu burete
 - pentru a da volum sanilor;
- maiouri lejere, care sa nu fie prea mulate pe corp
 - cele stramte te fac sa pari si mai slaba;
 - bluze si camasi lejere, fie cu buzunare sau aplicatii, fie cu volane sau pense la nivelul umerilor si manecilor pentru a face manecile mai bufante;
 - pulovere lejere, pufoase
 - care vor adauga volum mai ales in zona pieptului;
 - pentru a alege sacouri, jachete sau paltoane potrivite siluetei zvelte;
 - sacouri, jachete si paltoane
- jeansii potriviti sunt cei deschisi la culoare, conici sau skinny

 Corpul tau are si o forma usor dreptunghiulara, ar fi indicat ca la sacouri, pulovere sau camasi largute sa asortezi centuri subtiri care sa iti marcheze talia si astfel sa o apropie un pic de silueta clepsidra.
 Nu purta genti prea mari si prea voluminoase pentru ca langa o astfel de geanta ... tu vei parea mult mai slaba si mai micuta :)
 In plus fata de ceea ce ar trebui sa porti pentru a nu mai parea atat de slaba, ar trebui sa te gandesti sa faci ceva si in privinta tonusului si dezvoltarii masei musculare, pentru a da forma corpului.
 Astfel, indicat ar fi sa incepi sa faci putine exercitii fizice care sa constea in lucrul cu greutati si lucrul la aparate de forta.
 Evita exercitiile cardio si incearca sa iti lucrezi corpul cu propria greutate: flotari, genuflexiuni, exercitii la sol cu picioarele, extensii pe spate, abdomene, lucrarea bratelor etc.

 Sursa : http://www.frumusele.ro

Un comentariu:

potenta spunea...

foarte bune articolul