miercuri, 4 septembrie 2013

Regim de ingrasare



Regim  de ingrasare 


Cu o singura reteta si anume 2 oua crude dimineata sparte intr-o cana(ceasca,pahar…etc) 2 lingurite de miere + 3- 4 nuci tin sa mentionez nucile sa fie pisate ca altfel te poti ineca oul+miere+nuca nu le mesteci tare mult asa cat sa faca umpic de spuma sa fie baubil asta dimineata si in restu zilei incearca sa mananci mereu cum ai umpic timp liber consuma orice fel de aliment: seminte,corn,snacks,mar,morcov indiferent orice fel de aliment au caloriile lor si cele 3 mese pe zii sa fie sfinte asta e tot si poti lua ca supliment ( Vitaminele Centrum)

Bafta !


Florin

Sursa http://prodieta.ro

13 comentarii:

Adi spunea...

OK, acum unul pt slabire pls :))

Andreea spunea...

salut
mi-ar place sa scriu cate ceva despre ingrasare pe acest blog
sunt sigura ca voi face o treaba excelenta cu cei 7 ani ai mei de bloghereala
adresa mea email este: eficientblog3@gmail.com

Anonim spunea...

ok o sa încerc

Ionut spunea...

Mersi de articol!

Unknown spunea...

Ok o sa incerc

Anonim spunea...

So Wu aunt slab am 26 de ani Su aunt ca un copil de 18 o sa incerc so Wu reteta .

Unknown spunea...

Multumesc vreau sa vad ce rezultate am sa obtin!

Anonim spunea...

Buna, as dori sa stiu daca ai vazut vreun rezultat. Multumesc

Anonim spunea...

Si daca faci reteta in fiece dimineata, in cit timp te ingrasi ?
????????

Unknown spunea...

Exista tot felul de pareri exprimate pe siteuri si forumuri cu privire la castigarea de kg in plus. Unii propun sa consumi cantitati din ce in ce mai mari de alimente, altii indeamna sa consumi fast food sau multe dulciuri. Prin urmare, exista tot felul de pareri exprimate, unele de un anumit continut, insa foarte multe care sunt putin aberante si chiar periculoase. In continuare am sa explic de ce.
In conditiile in care avem mese regulate si echilibrate, introducand in dieta toate grupele alimentare si totusi nu ajungem la o greutate satisfacatoare, acolo intervin cateva lucruri precum: asimilarea deficitara, flora intestinala perturbata, existenta parazitiilor intestinali, probleme ale glandei tiroide, stres accentuat.. Acestea sunt cele mai frecvente si mai raspandite aspecte de sanatate. Echilibrand aceste cauze, organismul incepe sa asimileze nutrientii si se agjunge la greutatea dorita, fara a castiga tesut adipos (de grasime).. La urma, cresterea in greutate este bine sa se faca prin cresterea masaei musculare si nu a stratului de grasime.
Va pot ajuta cu programe nutritionale specializate si programe de suplimente alimentare care sa va ajute sa ajungeti la greutatea dorita, scriindu-mi pe adresa plantevindecatoare@gmail.com Adrian Udrea- nutritionist sportiv, fitoterapeut, specialist anti-aging Timisoara
Aspectul fizic este cel care ne da incredere, siguranta, ne face sa ne simtim bine si sa aprecim cu usurinta alte lucruri in viata. Vorba aceea'' Cand te simti bine in pielea ta, totul vine de la sine''.

Service GSM spunea...

carbohidrati puri

Suplimente Nutritive spunea...

Pachet de ingrasare de la Body Line sa incercati. Chiar bun

Suplimente Nutritive spunea...

https://bodyline.ro/suplimente-pentru-ingrasat/vitamine-pentru-ingrasat-pachet-suplimente/