miercuri, 22 august 2007

Paste tricolore

Nu stiu cat de eficienta este aceasta reteta dar eu zic ca trebuie incercata. Mai ales ca e si gustoasa ...
Ingrediente:
Paste in trei culori (paste spiralate simple, cu ketchup si cu spanac), o rosie mare (sau doua mai mici), ulei de masline, o lingura de bulion, 1/2 cubulet de concentrat de vita sau de porc, 1/2 lingurita de oregano, 1/2 lingurita de cimbru, 1/2 lingurita de zahar, 1/2 lingurita de piper.
Mod de preparare:
Se pun la fiert pastele (15 min), se amesteca din cind in cind sa nu se lipeasca; intre timp se caleste rosia (decojita si taiata cubulete cit mai mici); se adauga un pahar de apa, bulionul si celelalte ingrediente si se lasa la foc mediu 15 min. Se scot pastele si se clatesc cu apa rece; se toarna sosul peste paste si se servesc fierbinti.

Pofta buna!!!

Niciun comentariu: