luni, 30 iulie 2007

Programul Shapeworks ingrasare

Programul pentru ingrasare sau de crestere a masei musculare creat de Herbalife este 100% natural. Este ideal pentru cei care vor sa-si sporeasca greutatea cu 3-10 kg, se bazeaza in principal pe marirea aportului de proteina vegetala.. Acest program Herbalife contine :
Formula 1 (2cutii)- inlocuitor de hrana echilibrat, delicios, foarte hranitor, cu proteine usor asimilabile

Formula 1 Gold (2cutii)- shake cu continut redus de calorii si carbohidrati, dar bogat in proteine si multe vitamine

Formula 2 - amestec de multivitamine, minerale si ierburi chinezesti, selectionate pentru detoxifierea, regenerarea celulelor si o sanatate mai buna.

Formula 3 - pentru a atinge maximum de performanta, corpul are nevoie de proteine, in fiecare zi. Protein Powder este un produs slab caloric ce asigura necesarul zilnic de proteine.

Cell Activator - activator celular bogat in fier si vitamina C, favorizeaza asimilarea eficienta a vitaminelor si mineralelor din hrana.


Detalii nutritionale


Aportul nutritiv
Ai o nutritie optima intr-un mod foarte confortabil: asigura un complex de vitamine, minerale naturale (din plante) pentru o nutritie completa, dozate in cantitati optime si intr-o forma usor asimilabila. Activator Celular este conceput special pentru o optimiza absobtia celulara.
Aportul proteic
Furnizeaza organismului un aport considerabil de proteine dietetice (50g). Formula 1 ShapeWorks contine complexul Aminogen care permite o absobtie marita a aminoacizilor. In functie de rezultatele dorite se poate suplimenta cu ShapeWorks Formula 3 Pudra Proteica. Aportul caloric
Cantitatile de alimente vor fi stabilite impreuna cu consultantii nostri pentru o crestere in greutate de 3.6kg/ 5kg. Este diferit pentru fiecare individ: variaza in functie de sex, varsta, metabolism, activitati fizice, masa musculara. Astfel persoane diferite care au acelasi regim caloric vor avea rezultate diferite in cresterea greutatii. Cum decurge un program: - 3mese echilibrate nutritiv - dupa masa coctail de proteine + tabletele (Formula2, Cell Activator) - este necesar un aport hidric de 2.5-3litri lichide (apa, ceai verde, suc de aloe, sucuri naturale din fructe)

2 comentarii:

koma spunea...

no servus draga!

ma bucur sa te gasesc pe tablog. crede`ma ca prima impresie a fost ca esti pur comerciala si incerci sa`i aburesti pe toti ca esti foarte sexy de la mama natura si spre deosebire de restu` nu pui pe tine deloc indiferent ce si cat mananci.

rezolvand problema prin metoda reducerii la absurd si condsiderand problema ta cu adevarat reala, iti recomand inainte de orice masa un paharel de palinca de bihor.

asta cu adevarat o sa`ti creasca apetitul si odata cu el si masa corporala. e incercata si dovedita metoda.


te`am tzucat!

Matei spunea...

foarte dragut blogul, insa nu stiu cat de multe cititoare vei cuceri cu linia asta de indicatii de ingrasat...anywayz...i hope u're feeling ok in your new look :p